У мережі показали, на яких авто їздить митрополит УПЦ Павло

У мережі показали на яких автомобілях найчастіше їздить митрополит УПЦ Павло.

Священнослужитель надає перевагу автомобілям німецького бренду Mercedes-Benz. Павла неодноразово бачили у розкішних автомобілях німецької марки, різних моделей та років випуску, повідомляє “Обозреватель”.

Багато разів митрополит УПЦ Павло (Петро Лебідь) був помічений у дорогих автомобілях преміум-класу. Зазвичай, це преміальні та недешеві Mercedes-Benz.

Бували випадки, коли митрополит Павло досить бурхливо реагував на питання щодо походження його автомобілів. За всі роки за митрополитом навіть закріпилося прізвисько “Паша Мерседес”.

Свою любов до автомобілів Mercedes священнослужитель пояснював не потягом до розкоші, а необхідністю – мовляв, йому понад 50 років, він має діабет і хворі суглоби.

“Їздимо? Так, ми їздимо на машинах. У мене є Mercedes. Це не розкіш, а засіб пересування. Якби випустили хорошу нашу машину, я б їздив на ній. Я не бачу тут нічого такого”, — заявив митрополит Павло.

Раніше він їздив на Mercedes S-Class у кузові W221. Дані моделі випускалися з 2005 до 2013 року. Свій Mercedes митрополит отримав у подарунок на 50-річчя в 2021 році.

Також він розповідав, що має ще старий Mercedes 1998 року. Зазвичай цей автомобіль використовується учнями духовних шкіл як весільний автомобіль.

Які авто використовує митрополит УПЦ Павло:

Mercedes-Benz S500 4Matic

Mercedes-Benz GL350 Bluetec

Mercedes-Benz V220 CDI

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти