Назвали топ-10 найкращих авто суперміні: зручні та маневрені

Експерти автомобільної індустрії, які склали рейтинг найкращих автомобілів 2023 року з урахуванням співвідношення ціни та якості, стверджують, що малі хетчбеки B-сегменту або суперміні продовжують залишатися надзвичайно популярними автомобілями в Європі.

Останні моделі суперміні-класу все частіше пропонують високу якість, продуктивність та передові технології, які можна порівняти з більшими хетчбеками. Кращі автомобілі цього класу поєднують в собі якість та ефективність з маневреністю, що характерна тільки для невеликих легких автомобілів. Про це повідомляється на сторінках видання “Autocar“.

Seat Ibiza

У п’ятому поколінні Seat Ibiza лідирує серед суперміні-автомобілів. Він успадкував багато рис від свого більшого соратника, Seat Leon, пропонуючи просторий салон, багатофункціональність і значно поліпшене внутрішнє оздоблення. В поєднанні з чудовою керованістю та стильним дизайном, Seat Ibiza надає найкращу пропозицію в своєму класі за співвідношенням ціни та якості.

Skoda Fabia

Skoda Fabia залишається одним з найбільш доступних автомобілів у своєму класі. Хоча він може не масти шикарний інтер’єр, але його простота та інтуїтивно зрозуміле розташування кнопок та ергономіка заслуговують на похвалу. Він демонструє відчуття від водіння, що відрізняється від Ibiza та Polo. Skoda Fabia також пропонує матричні світлодіодні фари, системи допомоги водію, функції активної безпеки, сенсорний екран та безліч цифрових датчиків як опціональне оснащення.

Ford Fiesta

Якість інтер’єру Fiesta може не бути на рівні найкращих суперміні, і він може бути менш практичним та менш обладнаним в порівнянні з Polo або Ibiza. Однак, трициліндрові турбодвигуни Ecoboost в Fiesta є видатними, завдяки їх поєднанню маневреності та динамічності.

Volkswagen Polo

Polo є зручним, елегантним, простим у використанні, просторим та добре зібраним автомобілем. Ці якості, в поєднанні з його вигідною ціною порівняно з іншими моделями Volkswagen, роблять його одним з найкращих варіантів у цьому конкурентному сегменті. Його універсальні двигуни, відмінні ходові якості та достатньо просторі задні сидіння роблять його зручним для дорослих та дітей.

Renault Clio

Clio продовжує зачаровувати своїм чарівним зовнішнім виглядом, а нова модель отримала деякі нові переваги, які підкреслюють її розкішний дизайн. Інтер’єр автомобіля, його ергономіка та прийнятна якість поєднуються з привабливим співвідношенням ціни та якості.

На жаль, RS-версії більше не буде, але найшвидший Clio доступний у гібридній версії Renault Clio E-Tech з потужністю 138 к.с. Хоча це досить дорого для суперміні-класу, ціна залишається конкурентною з гібридними конкурентами, такими як Toyota Yaris або Honda Jazz. Гібридна система E-Tech може не мати достатньо потужності для великих автомобілів, але вона ідеально підходить для Clio, роблячи його швидшим та більш привабливим, ніж ці два японські гібриди.

Hyundai i20

i20 пропонує просторий салон, великий багажник та високий рівень оснащення. У питаннях динаміки він стабільний, що надає впевненості, і цей аспект не вдається всім конкурентам.

Dacia Sandero

Sandero не може похвалитися вражаючими характеристиками, але він має комфортні сидіння, логічно розташовані елементи керування, економічна витрата палива та приємний зовнішній вигляд.

Toyota Yaris

Четверте покоління Yaris визнане найпривабливішим серед усіх моделей Toyota у суперміні-класі. Його дизайн став кращим, а автомобіль ще легше керується. Завдяки трансмісії він ефективний в повсякденному використанні.

Peugeot 208

208 має чудові ходові якості та динамічний двигун. Хоча він може не бути найшвидшим чи найрізкішим у своєму класі, він далеко не нудний. Стильний дизайн також вражає, так само як і продуктивність його трициліндрового бензинового двигуна. Крім того, Peugeot представив електричну версію e-208.

Audi A1 Sportback

A1 Sportback має гарні ходові якості і призначений для активного стилю водіння. Проте на спортивній підвісці він може бути менш комфортним, а його рульове управління не настільки чутливе, як би хотілося.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти