Назвали японський кросовер з дуже довговічними двигунами

Надійність турбодвигунів завжди ставилася під сумнів. Такі двигуни мають складну конструкцію і можуть бути капризними, що змушує власників витрачати значні суми на обслуговування та ремонт.

З іншого боку, перевірені часом і прості “наддувні” двигуни, хоч і не такі потужні, як колись, все ж мають безпроблемну роботу, що не є характерним для турбодвигунів.

Один з кросоверів, який використовує надійні наддувні двигуни, – Mitsubishi Outlander. На вторинному ринку зараз можна знайти варіанти цього японського позашляховика з двигуном об’ємом 2 літри (4B11) і 2,4 літри (4B12).

Обидва безнаддувні двигуни Outlander зарекомендували себе як дуже міцні. При правильному обслуговуванні вони майже не викликають серйозних поломок. Крім того, вони працюють добре з паливом А-92.

Ресурс таких двигунів при належному догляді перевищує позначку 300 тисяч кілометрів, тому власникам не доведеться хвилюватися про скорочення терміну служби до ремонту ДВЗ аж до 200 тисяч км пробігу.

Що стосується загальної надійності самого Outlander, то, не враховуючи деякі нюанси, пов’язані з якістю лакофарбового покриття кузова і окремих елементів підвіски, цей автомобіль не поступається іншим представникам свого сегмента.

Джерело Аvtosota
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти