Назвали чотири найбільш дратівливі функції в авто: до виробників є багато питань

Дослідницька компанія JD Power провела опитування серед власників автомобілів 2023 року, щоб визначити найбільш дратуючі аспекти їхніх машин. За результатами дослідження, серед основних претензій були виявлені проблеми з роботою додатків та систем безпеки.

У питаннях опитування охоплено практично всі функції автомобіля – від мультимедіа до систем допомоги при керуванні.

Однією з найбільш поширених проблем, з якими стикаються власники автомобілів, є проблеми з дверними ручками. Оскільки виробники постійно працюють над поліпшенням їх дизайну, використання новітніх технологій у цій основній функції може викликати певні незручності. Особливо це стосується електромобілів.

Системи безпеки є важливим аспектом для власників автомобілів, і саме вони найчастіше призводять до проблем. Серед найпоширеніших негараздів в цій області – попередження про виїзд зі смуги руху, системи підтримки утримання смуги руху, попередження про можливе пряме зіткнення та автоматичне екстрене гальмування.

Однією зі згаданих проблем є робота автомобільних операційних систем Android. Це стосується саме операційних систем, встановлених безпосередньо на автомобіль. Варто зазначити, що системи “дзеркалення” смартфонів Android Auto або Apple CarPlay працюють без проблем.

Також збільшилася кількість скарг на проблеми з бездротовим заряджанням смартфонів в автомобілях. Виявились проблеми як з функціонуванням самого пристрою, так і з розташуванням зарядного пристрою, яке може бути незручним для користувачів.

Крім того, було складено рейтинг автомобільних брендів на основі кількості претензій. Найменше запитань у американських користувачів виникає до брендів Dodge, Ram, Alfa Romeo, Buick, Chevrolet, GMC та Porsche. З проблемами найчастіше зіткнулися власники автомобілів марок Tesla, Volvo, Chrysler, Volkswagen та Audi.

Джерело Автосвіт
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти