Названо 5 кращих бензинових двигунів: довго служать і не підводять

Двигун – ключовий агрегат у конструкції автомобіля, на який слід звертати увагу при купівлі авто чи не насамперед. Але як вибрати машину з надійним та довговічним мотором? З цим автомобілістам вирішили допомогти експерти видання «SUVNews», які назвали 5 найкращих бензинових двигунів, які зараз використовуються у низці авто.

Porsche 4.0-liter Flat-6

Цю силову установку використовують багато моделей Porsche. Вона відрізняється серйозною потужністю та динамікою.

BMW M TwinPower Turbo 3.0-літер Inline-6

Двигун використовують у спорткарах баварського бренду на кшталт M3 та M4. У ньому поєднуються потужність, ефективність та спортивні характеристики.

Ford Mustang 5.2-літер V8

Цей двигун можна побачити під капотом Mustang Shelby GT350 і GT350R. Експерти відзначають суттєву потужність та продуктивність ДВС.

Audi 2.5-liter Turbocharged Inline-5

Його можна знайти в Audi RS3 та TT RS. Класична конструкція тут поєднана із сучасними технологіями турбонаддуву. Автомобілісти цінують його за потужність та характерний звук.

Mercedes-AMG 4.0-літер V8 Biturbo

Силова установка застосовується при збірці різних автомобілів марки Mercedes. Зокрема, їх використовують AMG C63, E63 та GT. Експерти звертають увагу на солідну потужність двигуна, широкий діапазон обертів та імпресивний оборотний момент.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти