5 порад, як зробити своє авто більш комфортним восени

Осінь складно назвати комфортною порою року для автомобілістів. Підвищена вологість та бруд, поряд із низькою температурою, перетворюють будні водіїв на жах. Однак зробити осінні дні комфортнішими можна легко за допомогою виконання кількох простих рекомендацій.

Експерти назвали 5 порад, які дозволять полегшити долю автомобіліста восени.

Підігрів керма

Через промерзання пальців водії не можуть впевнено керувати транспортним засобом, що може призвести до створення аварійної ситуації. Найкращим рішенням буде покупка кермового колеса з обігрівом або встановлення спеціальної автоматики на штатне кермо.

Сухість та чистота

Поліпшити стан салону восени можна шляхом установки килимків з поліуретану або етинілвінілацетату, які не ковзають, легко миються і стійкі до температурних перепадів. Також слід замінити ущільнювачі дверей, стекол і багажника, що зносилися, щоб запобігти попаданню холоду і вологи в салон.

Заміна чохлів на сидіння

Нові автомобільні чохли на сидіння дозволяють зберегти в салоні чистоту та комфорт. Найкращим рішенням буде купівля виробів з екошкіри. Також можна використовувати спеціальні накидки на сидіння, у тому числі виконані з натурального чи штучного хутра.

Незаконно штрафують та відбирають права: водіям нагадали про поширену помилку поліції

Підсвічування салону

Восени катастрофічно не вистачає світла навіть удень, у зв’язку з чим підсвічування салону суттєво спрощує життя автомобілістам. Благо зараз вона продається у широкому асортименті.

Антидощ та двірники

Експерти радять перед початком рясних дощів провести полірування лобового скла та фар. Після цього їх можна обробити засобом “Антидощ”, який відганяє вологу. Також рекомендується перевірити стан двірників, а саме гумових щіток.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти