Блиск та захист: як і навіщо наносити віск на кузов

Багато автомобілістів чули про покриття кузова авто воском, але не до кінця розуміють, які вигоди від цього процесу. Насправді вони є та їх багато.

При обробці поверхні автомобіля воском, він набуває сяйва та блиску, які суттєво покращують вид транспортного засобу. При цьому ключовою перевагою даної процедури є захист від зовнішніх пошкоджень. Але як правильно наносити віск?

Експерти попереджають, що перед початком процедури слід ретельно вимити авто, вилучивши навіть найменші забруднення. Пил і бруд на поверхні можуть містити абразивні матеріали, які можуть пошкодити поверхню авто. Також зазначається, що перед обробкою воском слід переконатися, що кузов прохолодний на дотик і не знаходиться під впливом прямих сонячних променів.

Незаконно штрафують та відбирають права: водіям нагадали про поширену помилку поліції

Далі необхідно видавити невелику кількість воску на поролоновий аплікатор і поступово нанести його на поверхню. Найкраще наносити віск одночасно одразу на дві кузовні деталі. Потім потрібно почекати кілька хвилин і протерти поверхню чистим і сухим рушником. Так слід зробити з усією поверхнею. При цьому рекомендується уникати попадання воску на емблеми, стекла, пластик та гуму.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти