Названо 4 головні проблеми електричних автомобілів

Автомобілі на електричній тязі поступово завойовують домінування на світовому ринку. Їх цінують за економічність та екологічність. Водночас цей вид транспорту має свої недоліки.

Експерти авторитетного порталу HotCars перерахували чотири головні проблеми електрокарів, які відштовхують від них покупців.

1. Деградація акумуляторів. Багато власників електричних авто скаржаться, що батарея їхнього транспорту істотно втрачає ємність вже через кілька років експлуатації. Заміна цього елемента коштуватиме шалених грошей.

2. Обмежений запас ходу. Лише небагато електрокарів можуть проїхати на одному заряді більше 500 км, що для авто з ДВС просто смішно.

3. Ціна. Автомобілі на електричній тязі використовують дорогі технології, що впливає на кінцеву вартість цього транспорту. Виробники поступово знижують ціни, шукаючи доступніші рішення, проте відбувається це не так швидко, як хотілося б.

4. Безпека. В автомобільному суспільстві існує дискусія з приводу самозаймання батарей електрокарів, що створює ризик для водія і пасажирів цього виду транспорту.

Джерело HotCars
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти