Механік із 56-річним стажем назвав 3 вживаних пікапа, які будуть служити вічно

Автомеханік з 56-річним стажем, YouTube-блогер Скотті Кілмер поділився своїм досвідом щодо недорогих і надійних пікапів. Експерти назвали три варіанти вантажівки з цієї категорії, які, на його думку, можуть служити вічно. Американець запропонував любителям позашляховиків з великими багажниками звернути увагу на такі моделі:

Toyota Tacoma 2004 року випуску:
Модель із міцною рамою, яку за доступною ціною можна знайти із пробігом понад 160 000 кілометрів.
Рекомендації: Механік зазначає, що навіть з роками жорсткого поводження Tacoma зберігає свою міцність. У деяких випадках може знадобитися невеликий косметичний ремонт.

Nissan Hardbody 1986 року випуску:
Має міцний кузов із подвійними стінками, можливість служити десятиліттями.
Рекомендації: Жорсткий кузов Nissan зберігає свою структуру та функціональність навіть після 36 років використання. Простота механізмів робить його легким в обслуговуванні та ремонті.

Chevrolet 1990-х років:
Незважаючи на деякі зношування, підтримують робочий стан. Кілмер зізнається, що не любить дітища GM, але для надійних пікапів Chevrolet 1990-х готовий зробити виняток.

Важливо відзначити, що при купівлі старого автомобіля краще звернутися за професійною допомогою і стежити за загальним технічним станом, щоб уникнути потенційних проблем і непередбачених витрат.

Джерело HotCars
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти