Автодилер розкрив один маловідомий секрет, як дешевше придбати авто в лізинг

Колишній автодилер Рей Шефська, який продавав машини 43 роки, обговорив зі своїм сином Заком на YouTube закулісні таємниці торгівлі автомобілями. Серед іншого він звернув увагу на один хитрий трюк, знання якого допомагає покупцям заощадити на купівлі транспортного засобу кілька тисяч доларів.

Шефська зазначив, що багатьох водіїв щомісячний лізинговий платіж є їх основним орієнтиром або так званим вирішальним фактором. Більшість покупців має граничну цифру, яку вони не хочуть перевищувати, незважаючи на переможні підколки продавців.

При цьому автодилер зізнався, що його колеги намагаються приховати від клієнта кінцеву вартість угоди «на виході», віддаючи перевагу постійним маніпуляціям із щомісячним внеском. Ціна «на виїзді», яка включає погоджену ціну продажу, вартість всіх аксесуарів, податки і збори, може здатися шокуючою для покупця і відлякати від угоди.

Син Шефська звернув увагу, що коли клієнт запитує ціну на виїзді, всі змінні і приховані витрати відображаються в деталізованому рахунку. Зак підкреслив, що такий прийом дозволить покупцеві «взяти ситуацію під контроль» та знизити ціну за деякими параметрами. У деяких ситуаціях економія може становити кілька тисяч доларів.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти