Зупинка авто поліцією: які ознаки найбільше привертають увагу правоохоронців

Часто водії вважають, що поліція ставиться більш прискіпливо до деяких автомобілів, ніж до інших, і такі транспортні засоби частіше зупиняються на вимогу. Таким чином, стало відомо, на що саме звертають увагу правоохоронці під час зупинки автомобіля.

Одним із основних факторів, який викликає підозру у поліцейських, є тонування скла. Це обмежує видимість у салоні та може бути причиною перевірки автомобіля.

Поліція також звертає увагу на автомобілі з антикрилами, оскільки це може свідчити про те, що водій улюбляє швидку їзду та може порушувати правила.

Гучний вихлоп також привертає увагу правоохоронців, які часто пильнують за рухом таких автомобілів.

Вік автомобіля також може стати приводом для зупинки, особливо якщо це стара модель, яка може потребувати перевірки техогляду.

Наявність дітей в автомобілі також може спровокувати зупинку, оскільки водій має піклуватися про їх безпеку, і поліція може перевірити, чи оснащений автомобіль дитячим автокріслом.

Але найбільша увага поліції зосереджується на самому водії: його поведінка може викликати підозру, і в такому випадку автомобіль обов’язково буде зупинений для перевірки тверезості водія або можливого розшуку.

Джерело one.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти