Як захистити машину від викрадення за допомогою шоколадки: простий, але ефективний лайфхак

У сучасному світі захист вашого автомобіля від крадіжки стає дедалі складнішим завданням через дедалі хитріші методи, які використовують злодії. Однак є простий і ефективний трюк, який допоможе вам захистити свій автомобіль без зайвих витрат і клопоту. Для цього знадобиться звичайна плитка шоколадки.

Одразу можна сказати, що шоколад можна з’їсти для підняття настрою, а ось фольга, в яку він був обгорнутий, стане вам у пригоді. Сучасні злодії використовують ретранслятори сигналів для перехоплення і посилення сигналу, що виходить від ключа вашого автомобіля. Це дає їм змогу отримати доступ до вашого автомобіля і в деяких випадках навіть завести його з мінімальними зусиллями. Алюмінієва фольга може допомогти вам захиститися від цього методу.

Читайте також: Поширена помилка патрульних, яка дозволяє водіям уникнути штрафу

Принцип дії дуже простий: обгорнувши ключ від вашого автомобіля алюмінієвою фольгою, ви створюєте бар’єр, який блокує електромагнітні хвилі, не даючи змоги злодіям перехопити сигнал і код вашого ключа. Це унеможливлює перехоплення сигналу і вхід у ваш автомобіль без вашого відома.

Джерело Sante+
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти