Ford заборонив перепродавати свої автомобілі: названо причину

Новий Ford Mustang GTD привернув увагу шанувальників бренду по всьому світу. Незважаючи на вартість у 325 тисяч доларів за екземпляр, компанія вже отримала на всю серію в 300 одиниць понад 7500 заявок. Виробник змушений вручну розподіляти авто та забороняти їхній перепродаж для припинення спекуляцій.

Зокрема, покупці унікальної моделі Mustang GTD будуть змушені підписати з Ford спеціальну угоду. Документ зобов’язує автовласників не продавати машину протягом двох років, а також не розголошувати деякі конфіденційні дані.

Як відомо, Mustang GTD має під капотом 5,2-літровий 800-сильний V8 двигун із наддувом, що робить його найпотужнішим серійним авто в лінійці бренду. Продуктивний мотор дає змогу спорткару розганятися до 97 км/год за три секунди і проходити 402 метри менш, ніж за 10 секунд.

У Mustang GTD посилений рамний корпус і кузовні панелі з вуглеволокна. Модель має більш агресивний дизайн порівняно зі стандартним Mustang GT. На неї ставлять 20-дюймові ковані магнієві диски, карбон-керамічні гальма і карданний вал із вуглеволокна.

Джерело Autoevolution
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти