Чому водії BMW не вмикають поворотники: названо причину

Серед автомобілістів ходить чимало чуток і стереотипів, один з яких полягає в тому, що водії BMW поводяться на дорозі не найкращим чином. Одним із найпоширеніших «гріхів», у яких звинувачують шанувальників баварського автобренду, є неввімкнення покажчиків повороту під час маневру, що нерідко провокує аварійну ситуацію. Однак, як з’ясувалося, в автомобілістів на «бехах» може бути щонайменше одне виправдання такій поведінці.

Читайте також:

Українських водіїв масово незаконно штрафують на 3400 гривень: хто під загрозою

Негайно звірте свої права і техпаспорт: за яку помилку водіям загрожує штраф 3400 гривень

Новий штраф для автовласників: за які машини доведеться платити по 17 000 гривень

Як повідомляє Національна адміністрація з безпеки дорожнього руху США (NHTSA), в автомобілях марки BMW нещодавно було знайдено небезпечну вразливість. Пов’язана вона з ризиком потрапляння води в електричний роз’єм водяного насоса. Подібна проблема здатна викликати несправність електричних систем і навіть коротке замикання.

У підсумку BMW вирішила відкликати понад 720 тисяч автомобілів тільки в США у зв’язку із загрозою виникнення таких неполадок. Відклична кампанія охоплює такі моделі, як X1 і X5, а також седани серії 5 та інші моделі. Наразі у Штатах зафіксовано 18 скарг на потрапляння води в електросистему, але, на щастя, жодна людина через це не постраждала.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти