П’ять марок авто, які ідеально підходять зрілим водіям

Для зрілих автомобілістів швидкість, стиль і динаміка часто відходять на другий план при виборі автомобіля. У пріоритеті опиняються стабільність, надійність і економія. Експерти видання GO на підставі власних спостережень дійшли висновку, що наступні п’ять марок авто підходять для цієї категорії водіїв найкраще.

Читайте також:

Шість запитань, які потрібно ставити продавцю під час купівлі вживаного автомобіля

Які машини купувати не можна: назвали сім поганих ознак

Чому не можна купувати моторну оливу на розлив: механік дав відповідь

1. Ford: Лідер за популярністю та витратами
Безумовним лідером серед автомобілів, які обирають зрілі водії, залишається Ford. Цьому бренду віддають перевагу 12,96% представників цього покоління.

2. Toyota: Надійність і доступність
Toyota посідає друге місце серед найпопулярніших брендів у зрілих водіїв, з часткою в 12,26%. Особливо популярні моделі Toyota Camry і Toyota Corolla, які посідають друге і третє місця в списку переваг цього покоління.

3. Chevrolet: Американська класика з помірною ціною
Chevrolet, якому віддають перевагу 12,10% зрілих водіїв, впевнено тримається на третьому місці. Серед найпопулярніших моделей – пікап Chevy Silverado, який посідає п’яте місце, і кросовер Equinox, який перебуває на дев’ятій позиції.

4. Nissan: Економічний вибір
Nissan посідає четверте місце серед улюблених брендів зрілих водіїв із часткою в 9,59%. Серед найпопулярніших моделей – седан Nissan Altima (шосте місце) і кросовер Rogue (восьме місце).

5. Honda: Поміркованість і практичність
Замикає п’ятірку найпопулярніших брендів серед зрілих водіїв Honda, якій віддають перевагу 7,56% представників цього покоління. Honda Accord посідає четверте місце серед найпопулярніших моделей, а Honda CR-V – десяте.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти