Найкращі в місті: ТОП-3 недорогих компактних автомобілів з «автоматом» просто зараз

Сьогодні у великих містах великим попитом користуються не потужні і габаритні седани і позашляховики, а компактні хетчбеки, які займають мало місця, відмінно справляються в обмеженому просторі і не витрачають багато палива. На вторинному ринку їх можна купити за цілком доступними цінами, але не завжди можна вгадати з моделлю. Експерти порталу «Телеграф» виокремили три найкращі недорогі машини з «автоматом» просто зараз, які ідеально підходять для повсякденної їзди в умовах міста.

Читайте також:

Чотири автомобілі за 150 000 гривень, які дешево обслуговувати

Не доводьте до біди: як зрозуміти, що час промити систему охолодження автомобіля

Як підготувати до осені гальмівну систему автомобіля

Kia Picanto
Дуже економічний і маневрений компактний автомобіль з привабливим дизайном і зручним салоном. У хорошому стані можна знайти за 3000 доларів.

Suzuki Swift
Хороша динаміка і відмінна керованість. Стильний зовнішній вигляд і продуктивний двигун додають цій моделі плюсів. Купити старий Swift на ходу можна також за ціною від 3000 доларів.

Hyundai i10
Одночасний компактний і просторий автомобіль однаково комфортний в управлінні як у місті, так і за його межами. Дуже економічний і невибагливий в обслуговуванні. Ціна на ринку – від 4000 доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти