Механік назвав п’ять марок автомобілів, які доставляють найменше проблем

Не секрет, що серед численних марок автомобілів є такі, які ламаються рідше за інших. Найкраще в них розбираються люди, які на цьому заробляють. Досвідчений автомеханік зі США на ім’я Йонатан нещодавно розповів у своєму TikTok про п’ять брендів авто, які доставляють власникам найменше проблем.

Читайте також:

Автомеханік розкрив помилки під час «прикурювання», які вбивають автомобіль

Три «невбивані» автомобілі з пробігом, які можна купити за 200 000 гривень

Дві «секретні» функції в автомобілі, про які багато водіїв навіть не здогадуються

Toyota/Lexus
Традиційно в рейтингу найбільш надійних автомобілів Toyota завжди посідає особливе місце, як і її суббренд Lexus. Не дивно, що експерт поставив їх на перші місця у своєму списку. За словами Йонатана, автомобілі цих марок здатні без зайвих проблем проїхати понад 400 000 кілометрів.

Volvo
Є думка, що в останні роки автомобілі Volvo стали менш надійні. Йонатан з нею не згоден. За його словами, ця марка не є настільки вже проблемною, а щедра гарантія виробника лише підкреслює, наскільки шведській компанії важлива довіра клієнтів.

Mazda
Механік визнав, що деякі моделі Mazda мають хронічні проблеми з головками циліндрів, але загалом це дуже надійні та стильні автомобілі. На думку Йонатана, японський бренд є одним із найбільш недооцінених на ринку.

BMW
Ще один спірний пункт у списку. Серед автомобілістів нерідко можна зустріти думку, що автомобілі BMW є суцільним головним болем для своїх власників. Експерт вважає інакше, і, незважаючи на дорожнечу обслуговування, він звертає увагу на те, як добре спроектовані автомобілі цієї марки.

Електромобілі
Як і багато автомеханіків, Йонатан відзначає високу надійність електричних автомобілів. Зокрема, він називає Tesla, Hyundai і Kia. Однак він регулярно бачить гібриди, що проходять через його майстерню. Він підводить підсумок, кажучи: «Електромобілі – я не бачу їх у великій кількості».

Джерело Motorbiscuit
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти