Механік попередив водіїв про небезпечну помилку під час пробиття колеса

Автомеханік компанії Walsall Wood Tire & Service на ім’я Крейг, відомий своїми порадами в TikTok, поділився з водіями одним маловідомим фактом про автомобільні шини. За його словами, автомобілісти часто припускаються однієї й тієї самої помилки під час пробиття колеса.

Читайте також:

Механік назвав одну копійчану річ, яка вдвічі продовжить термін служби автомобіля

Штраф до 9000 гривень: де водіям суворо заборонено висовувати руки з вікон автомобіля

Заберуть права за борги: кому з водіїв потрібно терміново заплатити за рахунками

Фахівець звернув увагу, що останнім часом виробники перестали комплектувати автомобілі з заводу запасним колесом, пропонуючи власникам як альтернативу спеціальний шинний герметик. Його нанесення на місце пробою дає змогу тимчасово розв’язати проблему і доїхати додому або до найближчого шиномонтажу.

Крейг наголосив, що водії часто не звертають уваги на одну важливу деталь у цьому засобі, а саме – на термін його придатності. Особливо під час купівлі вживаного автомобіля цей момент випускається з уваги. Надалі, пробивши колесо, автомобілісти, не підозрюючи, що їхній герметик уже непридатний до використання, як ні в чому не бувало, наносять його на колесо і вирушають у дорогу. Однак уже скоро вони виявляють, що засіб не працює. У коментарях низка водіїв визнали, що особисто зіткнулися з подібною ситуацією.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти