Автомобілі яких кольорів краще не купувати з пробігом з-за кордону

Колір автомобіля має не лише суто естетичне значення, а й може мати суттєве значення в питанні визначення ціни та технічного стану транспортного засобу. Для українців, які останнім часом дедалі частіше купують вживані автівки за кордоном, важливо розуміти, що моделі деяких відтінків можуть приносити їм проблеми в майбутньому.

Читайте також:

Щоб не було проблем: дев’ять важливих правил проїзду блокпоста на автомобілі

За їзду з якими номерами в Україні можна отримати штраф

Водієві прийшов чужий штраф ПДР: чому так відбувається і що буде, якщо його не платити

Насамперед ідеться про автомобілі, які раніше використовувалися в таксі. Не секрет, що вони, як правило, для свого віку мають величезний пробіг, а також сильний знос салону і внутрішніх компонентів, включно з двигуном і трансмісією. У низці країн таксі спеціально фарбують в окремий специфічний колір, щоб їх легше було визначити в дорожньому потоці.

У США такі машини переважно фарбують у яскраво-жовті або помаранчеві відтінки. Найчастіше для таксі використовують недорогі моделі Ford, Nissan і Toyota. У Великій Британії для пасажироперевезень використовують чорні автомобілі, в Японії – білі, а в Німеччині – бежеві. Експерти рекомендують проявляти особливу увагу до машин зазначених кольорів, імпортованих з-за кордону. Адже надалі перекупники перепродують їх українцям під виглядом приватних авто.

Джерело Telegraf
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти