Найкращі люксові автомобілі до 500 000 гривень: ТОП-10 моделей просто зараз

Купівля розкішного автомобіля може здаватися не по кишені пересічному автолюбителю в Україні, але на вторинному ринку завжди можна знайти моделі в хорошому стані на будь-який бюджет. Експерти порталу WhatCar відібрали десять найкращих, на їхній погляд, люксових авто в діапазоні до 500 000 гривень просто зараз.

Читайте також:

Що робити водієві під час ДТП: з’явився алгоритм від поліції

Українцям заборонено навчати один одного водіння: який штраф за це загрожує

На українських водіїв чекають масові перевірки: що робити, щоб не отримати штраф

10: Land Rover Range Rover 2002-2013
За вказану ціну можна підшукати Range Rover у хорошому стані з 4,4-літровим дизельним двигуном V8, який має солідні відгуки. Модель має розкішний і комфортний інтер’єр, чудові позашляхові здібності, але не найкращу надійність і високу витрату палива.

9: Volkswagen Touareg 2010-2018
Свого часу ця модель викликала на ринку справжній фурор, оскільки, порівняно з першим поколінням моделі, була позбавлена цілої низки недоліків. У авто дуже м’яка їзда і відмінна керованість. Багато в чому кросовер цінують за його тісний зв’язок з улюбленим багатьма Cayenne.

8: BMW X5 2007-2013
Як і більшість кросоверів BMW, ця модель оснащена потужним двигуном і має відмінну керованість. Серед недоліків називають дорожнечу експлуатації.

7: Audi Q7 2006-2015
Audi Q7 став першою спробою німецького бренду створити розкішний семимісний кросовер. Цей звір однаково добре справляється як із брудним полем, так і зі щоденними сімейними поїздками містом.

6: Jaguar XF 2015-2024
Модель хвалять за приголомшливу керованість і багате оснащення, але є нарікання на низьку надійність і не найкращу якість збірки.

5: Audi A6 2011-2018
Модель цінують за вишуканий дизайн і хороше оснащення, але є проблеми з якістю управління. Рекомендується шукати версії з дизельними двигунами.

4: Mercedes E-Class 2009-2016
Mercedes E-Class четвертого покоління отримав масу схвалення від автолюбителів по всьому світу завдяки приємному управлінню, комфорту і практичності. Водночас вартість обслуговування час від часу викликає невдоволення у власників.

3: Jaguar XJ
Зразок розкоші та комфорту у версії 2013 року сьогодні доступний у діапазоні до 500 000 гривень. Це, як і раніше, дуже стильна і добре оснащена машина з потужним двигуном і відмінним керуванням.

2: Mercedes S-Class 2006-2013
Навіть сьогодні розкіш S-класу цього покоління вельми вражає. Він пропонує видатний рівень якості та вишуканості. А в обраній нами специфікації S350 з дизельним двигуном він навіть може похвалитися досить розумними експлуатаційними витратами.

1: BMW 5 серії 2016
Легендарний люксовий седан має мало конкурентів у цьому ціновому сегменті. Це дивовижний автомобіль для водія, особливо якщо він оснащений регульованою підвіскою, що робить і без того гостре керування ще гострішим, а і без того комфортну їзду ще комфортнішою.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти