Не Toyota і не Honda: названо найнадійніший кросовер 2024 року

Автолюбителі вже звикли, що звання найнадійніших автомобілів між собою останніми роками розігрують представники японських брендів Toyota і Honda. Однак у випадку з кросоверами все виявилося не так. USNews оцінив надійність популярних моделей SUV і виділив серед них найкращих. У підсумку перше місце в списку посіла модель Chevrolet.

Читайте також:

Поліцейські назвали найсмішніші виправдання перевищення швидкості від водіїв

Штраф за протитуманні фари в автомобілі: чи справді він загрожує українським водіям

Польські водії масово підставляють українців, щоб уникати автомобільних штрафів

Для багатьох це стало здивуванням, оскільки часто першість у рейтингах надійності ділять між собою кросовери Toyota 4Runner і Honda CR-V. Але конкретно тут у 2024 році експерти виділили Chevrolet Equinox. Його надійність експерти проєкту JDPower оцінили на 90 балів зі 100 можливих.

Варто зазначити, що Honda CR-V 2024 отримав на шість, а Toyota 4Runner 2024 – на чотири пункти менше, що також вважається дуже високим показником. Оцінку було проставлено на основі відгуків реальних водіїв. JDPower опитала тисячі автомобілістів, просячи їх розповісти про проблеми, з якими вони стикаються під час експлуатації тієї чи іншої моделі за останні три роки.

Експерти впевнені, що середньостатистичний Chevrolet Equinox актуального покоління зможе пройти понад 400 000 кілометрів за умови належного догляду та регулярного обслуговування.

Джерело Motorbiscuit
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти