Як дорого продати автомобіль з пробігом: досвідчений перекупник дав кілька порад

Рано чи пізно кожен автомобіліст стикається з необхідністю заміни автомобіля. При цьому старий автомобіль краще продати, щоб виручені гроші спрямувати на купівлю нової машини. Досвідчений перекупник розповів, як зробити це максимально вигідно.

Читайте також:

Чи можуть українці переоформити автомобіль без відвідування ТЦК: юрист дала відповідь

І швидкість перевищувати не треба: три небезпечні маневри, за які автомобіль зупинить поліція

Нова заборона для українських водіїв: за що у Раді пропонують позбавляти прав і штрафувати на 34 тисячі

Насамперед експерт у сфері продажу старих автомобілів закликав звернути увагу на загальний стан транспортного засобу. Якщо він виглядає як купа металобрухту, то краще замислитися над продажем машини по частинах – це буде набагато вигідніше, ніж намагатися «впарити» її як цілісне авто.

Також перекуп зазначив, що ваше дороге додаткове обладнання – наворочена сигналізація, аудіосистема і мультимедіа, як правило, ніякої цінності для потенційного покупця не несе. Спроби накрутити за їх рахунок ціну на авто обернуться для вас провалом. Тому краще продавати все це окремо від машини.

В оголошенні про продаж автомобіля слід вказати інформацію про проходження техогляду і проведення штатних процедур техобслуговування. Чеки з підтвердженням подібних маніпуляцій краще зберегти, щоб показати покупцеві.

Мити мотор не варто, оскільки це може викликати підозри в спробі приховати несправності силової установки – достатньо просто протерти його. А ось загалом помити машину дуже навіть потрібно. В оголошенні про продаж краще показати якомога більше фото, зробивши особливий акцент на стані салону.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти