Ціни тануть на очах: п’ять надійних американських авто, які краще купувати з пробігом

Купівля нового автомобіля – це майже завжди втрата грошей. Значна частина моделей втрачають понад 20% від своєї вартості щойно виїжджають з автосалону. Але багато хто побоюється купувати машину на «вторинці», оскільки боїться, що отримає «відро з болтами», яке проводитиме на СТО більше часу, ніж на дорозі. Експерти видання GO у зв’язку з цим провели власне дослідження і виокремили п’ять американських автомобілів, які значно втрачають у ціні в перші роки, але при цьому залишаються вкрай надійними і безвідмовними.

Читайте також:

Чому двірники залишають розводи на лобовому склі і як вирішити цю проблему

П’ять найгірших автомобілів за якістю салону просто зараз

Суха гниль на автомобільних шинах: як водієві впоратися з цією прихованою загрозою

Cadillac Escalade ESV
За перші п’ять років Escalade ESV знецінюється на 59%. Однак при цьому ця модель здатна без проблем проїхати 400 000 кілометрів і більше.

Chevrolet Suburban
Цей позашляховик також має солідний ресурс і може подолати 500 000 кілометрів, перш ніж йому знадобиться капітальний ремонт. При цьому вартість моделей з пробігом з кожним роком падає все сильніше.

Ford F-150
В Україні нечасто можна зустріти Ford F-150, а ось у США цю модель дуже люблять і цінують, зокрема й за її надійність і довговічність. За перші п’ять років пікап дешевшає на 76%.

Chevrolet Corvette
Легендарний спорткар вважається одним із найнадійніших у лінійці американського бренду. Водночас, завдяки високій конкуренції на ринку спортивних авто, попит на старі версії швидко падає, а з ним і ціна.

Buick Encore
Ця модель, незважаючи на те, що маловідома в Україні, вважається однією з найміцніших і найнадійніших у світі. Що ж стосується ціни, то вона за перші п’ять років експлуатації скорочується більш, ніж на третину.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти