Накличите біду, якщо купите це: механік застеріг автовласників від однієї небезпечної помилки

Досвідчений американський автомеханік і блогер Скотті Кілмер звернувся до своїх передплатників у YoyTube з проханням не робити помилки, що стали популярними, під час ремонту та обслуговування своїх транспортних засобів. Експерт закликав автовласників утриматися від однієї потенційно небезпечної покупки в гонитві за сумнівною економією.

Читайте також:

Новий «зимовий» штраф для водіїв: що пропонують у Раді

Інакше втратите права: не сідайте за кермо автомобіля після прийому цих ліків

Синій дим із вихлопної труби: чому досвідчені водії панічно його бояться

За словами Кілмера, чимало автомобілістів сьогодні все частіше купують запчастини для своїх автомобілів через інтернет. При цьому звертають увагу насамперед на дешеві деталі, які зазвичай є неоригінальними і виробляються в Китаї.

Механік звернув увагу, що такі запчастини дуже часто сумісні лише з тими автомобілями, які випускаються в КНР. До того ж китайські виробники нерідко використовують під час їх виробництва дешеві низькоякісні матеріали, що негативно позначається на ресурсі деталі та може загрожувати небезпеці автомобіліста.

У деяких випадках використання неоригінальних запчастин може обернутися серйозною поломкою, ремонт якої обійдеться вам у набагато більшу суму, ніж ви заощадили на купівлі китайської деталі.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти