Чорна діра для бюджету: механіки назвали сім гірших позашляховиків, які краще не купувати

Купівля позашляховика – майже завжди дорога інвестиція, від якої українці очікують найкращої віддачі. Однак на ділі іноді трапляється так, що, крім величезних витрат на сам автомобіль, надалі власнику доводиться витрачати великі гроші на утримання, ремонт і обслуговування транспортного засобу.

Читайте також:

Втратити права стане простіше: в Україні можуть запровадити новий вид покарання для водіїв

Негайно перевірте багажник: в Україні почали штрафувати водіїв за одну дрібницю

Шість запитань, які потрібно поставити продавцю перед купівлею автомобіля з пробігом

Видання GO поспілкувалося з досвідченими механіками і поцікавилося у них, які моделі позашляховиків у цьому відношенні мають найгіршу репутацію. Експерти у відповідь назвали сім моделей, які стають з часом справжньою фінансовою чорною дірою для автовласників.

Land Rover Range Rover
Майстри вважають, що підтримка цього автомобіля в ідеальному стані обійдеться власникам дуже дорого. Ця модель сумно відома своїми високими витратами на ремонт і частими механічними проблемами. Найчастіше власники скаржаться на передчасний знос гальм, протікання в салоні та інші дрібні несправності.

Chevrolet Blazer
Chevrolet Blazer входить до числа найнебезпечніших позашляховиків, якщо судити за даними про виживання в аваріях, зазначають механіки. Ця модель може не тільки розорити вас, а й відправити в кращому випадку в лікарню, в гіршому – на кладовище.

Jeep Grand Cherokee
Незважаючи на свою популярність, ця модель часто стикається з проблемами надійності, які призводять до дорогого ремонту. Крім того, Grand Cherokee демонструє вкрай низькі показники безпеки, що загрожує загрозами життю і здоров’ю водія.

BMW X5
Цей позашляховик високого класу, може дуже швидко спустошити ваш гаманець. Це пов’язано з величезним рахунком, який йде з деталями і роботою, не тільки за базову комплектацію вашого автомобіля, але і за всі навороти, за які ви платите зверху.

Ford Explorer
Останнім часом Ford часто відкликає свої Explorer через несправні паливні системи, силові агрегати, конструкції двигунів, системи запобігання заднього ходу, гальма стоянки та електричні системи. Вкрай проблемна модель, яка потребує постійних вложений.

Dodge Journey
Один із найгірших позашляховиків останніх років має тенденцію швидко знецінюватися і постійно притягувати до себе несправності. Якщо ваш Dodge Journey був випущений в період з 2009 по 2018 рік, у вас можуть виникнути проблеми з перегрівом двигуна. Решта модельних років також мали свої «візитні картки», які вимагали постійних вкладень.

Позашляховики Mercedes-Benz
Більшість позашляховиків Mercedes-Benz класу люкс не тільки надзвичайно дорогі в покупці, але і в обслуговуванні. Вам потрібно буде знайти майстерню або дилерський центр, який буде обслуговувати їх, вам знадобляться фірмові деталі, інструменти і навіть рідини, і вам також доведеться відвозити свій розкішний автомобіль в майстерню набагато частіше, ніж менш дорогі автомобілі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти