Від них потрібно триматися подалі: механіки назвали п’ять найпроблемніших автомобілів

Під час купівлі вживаного автомобіля перше, про що, як правило, думає покупець – аби з ним не було проблем. Нерідко така угода подібна до «кота в мішку», який може бути як цілком корисним придбанням, так і суцільним джерелом головного болю. Видання GO поспілкувалося з низкою досвідчених автомеханіків і з’ясувало, від яких автомобілів краще триматися подалі під час вибору машини з пробігом. Кожна з цих п’яти машин потенційно є проблемною.

Читайте також:

Шість цікавих автомобілів, які німці продадуть вам за 1000 євро

Чим небезпечні матерчаті килимки в автомобілі: попрощайтеся з днищем

Чому небезпечно їздити на автомобілі з порожнім баком: не робіть так

Fiat 500
У цієї моделі хронічні проблеми зі зчепленням, а витрати на ремонт часто просто позамежні. Найгірше йдуть справи з моделями 2012-2016 років.

Ford Escape
Цей автомобіль має часті проблеми з трансмісією і підвіскою. Остання вимагає ретельного і недешевого техобслуговування.

Volkswagen Eos
Незважаючи на зняття моделі з виробництва у 2015 році, вона досі є одним із головних кошмарів автомеханіків. Все через проблеми з підвіскою, електричними склопідйомниками і механізмами відкидного верху. Ремонт кабріолета обходиться власникам також недешево.

Chrysler 200
Один із найгірших автомобілів останніх років. Механіки роблять акцент на проблеми з двигуном і контролем швидкості.

BMW
Усі хочуть їздити на BMW, але ніхто не хоче возитися з їхнім регулярним ремонтом. Практика показує, що одне без другого практично не можливо. Навіть якщо вам вдалося вхопити на вторинному ринку одного з цих німців за хорошою ціною, знайте, що в майбутньому вам доведеться витратити цілий статок на його обслуговування і ремонт.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти