Навіщо досвідчені водії возять у своєму автомобілі котячий наповнювач: несподіваний лайфхак

Восени українські водії зіткнулися з проблемою запотівання вікон в автомобілі. Часті перепади температури і висока вологість створюють умови для утворення конденсату на склі, що загрожує погіршенням видимості, часто провокуючи аварійні ситуації. Кожен бореться з цією проблемою по своєму: хтось постійно провітрює салон, хтось регулярно протирає вікна. Однак досвідчені автомобілісти вже знають, що для боротьби із зайвою вологою потрібен засіб, який буде її в себе вбирати. Наприклад – котячий наповнювач.

Читайте також:

В Україні з’явиться новий «зимовий» автомобільний штраф: кому він загрожує

Порушує кожен другий: який популярний штраф загрожує українським автомобілістам

Що перед настанням зими українським водіям потрібно покласти у багажник автомобіля

Цей гігієнічний засіб спеціально розробляється, щоб вбирати рідину і неприємні запахи. Експерти пропонують наповнити панчоху або велику шкарпетку, розклавши по салону на ніч. До ранку наповнювач вбере в себе зайву вологу, а вікна будуть сухими і прозорими. З огляду на доступність і дієвість цього лайфхака, виглядає він цілком привабливим.

Існують також і інші способи боротьби із запотіванням вікон в автомобілі. Зокрема, в автомагазинах у великому асортименті продаються водовідштовхувальні засоби, які при нанесенні на скло утворюють спеціальну гідрофобну плівку, яка не дає змоги накопичуватися на поверхні конденсату.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти