Дев’ять автомобілів, які не бояться іржі

Корозія в автомобілі чи не найнебезпечніша «хвороба», яка дуже швидко може розповзтись по всьому кузову та днищу, перетворивши машину на купу металобрухту. В осінньо-зимовий період боротьбі з нею слід приділяти особливу увагу, зважаючи на підвищену вологість, перепади температур і реагенти на дорогах, що роз’їдають лакофарбове покриття. Водночас на ринку є моделі, які мають підвищену стійкість до іржі.

Читайте також:

Шість американських автомобілів, які не рекомендують купувати самі американці

В Україні штрафують водіїв на 340 грн за одне дріб’язкове порушення: як уникнути проблем

Неякісний бензин: як водієві його розпізнати і не потрапити в халепу

Audi A6
Виробник додає до кузова оцинковані панелі, а також якісно герметизує стики. Додають захисту також алюмінієві елементи конструкції та якісне фарбування.

Toyota Camry XV30 (2001-2006)
З часом можуть з’являтися плями на порогах і кришці багажника, але загалом автомобіль має високий ступінь захисту від корозії.

Volvo S80 другого покоління
Виробник приділяє велику увагу захисту від корозії, використовуючи якісне оцинкування і фарбування. Найбільше ризику на хромованих елементах.

Opel Insignia з 2008 року
Цю модель надійно обробляють антикорозійними засобами та преміальною фарбою. На особливу увагу заслуговують тільки дверні петлі.

Honda CR-V з 2005 року
На цій моделі застосовується двостороннє оцинкування кузова.

Volkswagen Passat B6 (2005-2010)
Перші ознаки корозії спостерігаються не раніше 200 000 кілометрів пробігу.

Китайські автомобілі вважаються традиційно найбільш уразливими для іржі, але автовласники хвалять у цьому відношенні Chery Tiggo 7, Haval Jolion і Geely Atlas. Зазначені авто відрізняються високим ступенем захисту від корозії.

Джерело IT Sider
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти