Названі 10 кращих малолітражних автомобілів на вторинному ринку

Малолітражні автомобілі мають ряд технічних функцій, які притаманні більшим і дорогим моделям. При цьому їх вартість і економія палива є безсумнівним плюсом для автолюбителів. Портал KBB.com склав рейтинг десятки найкращих вживаних малолітражок за ціною до 10 тисяч доларів.

1. Honda Fit / Jazz 2015

Власники даного автомобіля отримують задоволення від водіння, так як він обладнаний «чуйним» двигуном високої якості. Відрізняються дані моделі надійністю і довговічністю. Також варто приділити увагу сидінням Honda Magic Seat, яке складається або піднімається для різних варіантів перевезення вантажу.

2. Toyota Yaris 2015

Yaris в 2015 році отримав оновлений стиль, а також модернізацію обробки салону і функцій. Зокрема, виробник оновив інформаційно-розважальну систему Toyota Entune з 6,1-дюймовим сенсорним екраном.

3. Chevrolet Sonic 2016

Плюсом цієї моделі вважається інформаційно-розважальна система Chevrolet MyLink з сенсорним інтерфейсом і сумісністю з додатками. Даний автомобіль випускається у вигляді 4-дверного седана або хетчбека і пропонує широкий вибір двигунів.

4. Nissan Versa 2017

Цю модель виробляють як 4-дверний седан або хетчбек Versa Note. Плюсом цього автомобіля є його місткість, особливо на задніх сидіннях, і хороша економія палива.

5. Kia Rio 2017

У моделі Rio є безліч рис стилю, які ви знайдете в більших седанах Kia. Також дана модель має складні дзеркала з електроприводом, навігацію і зручну інформаційно-розважальну систему Kia UVO. Доступні як седани, так і хетчбеки.

Читайте також: Названі автомобілі, на яких реально проїхати понад 500 тисяч кілометрів

6. Hyundai Accent 2016

Accent випускається як в седані, так і в кузові хетчбек. Плюсом моделі вважається 172-ватна аудіосистема з 6 динаміками в якості стандартного обладнання для всіх моделей.

7. Ford Fiesta 2018

Fiesta на вигляд має невеликі розміри, але вона має потужну продуктивність, особливо якщо ви виберете рівень обробки салону ST з його 197-сильним двигуном. Плюсами моделі є комфортабельний салон, інформаційно-розважальна система Ford Sync 3 з сенсорним екраном і можливість вибору між механічною або автоматичною коробкою передач.

8. Toyota Prius C 2015

Якщо для вас важливіше всього економія палива, то не шукайте нічого, крім гібрида Prius C. Крім того, це одна з найкрасивіших моделей Prius, а також одна з найбільш зручних для водіння.

9. Mazda 2 2014

П’ятидверний хетчбек Mazda 2 дуже зручний в управлінні. Вибір версії з механічною коробкою передач замість 4-ступінчастої автоматичної коробки допоможе зберегти грайливе управління шасі.

10. Honda CR-Z 2014

Honda CR-Z є одночасно і спортивний, і економічний приміський автомобіль, який був створений в традиціях класичної Honda CRX 1980-х і 1990-х років. Незважаючи на те, що в цьому автомобілі можуть розміститися лише дві особи, в ньому багато місця для вантажу.

Читайте також: Названо автомобіль, який найбільше купується в Європі

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти