Названо проблемні моделі вживаних авто, від покупки яких краще відмовитися

Вторинний автомобільний ринок пропонує багато цікавих моделей за дуже привабливими цінами, але експерти виділили п’ять автомобілів, перед покупкою яких варто багато разів подумати, адже вони можуть неприємно здивувати, інформує Твоя МАШИНА.

Chery Amulet

Відкриває список Chery Amulet. Часто цю модель можна знайти за рекордно низькою ціною, проте на цьому її плюси зазвичай закінчуються. Кузов машини зроблений з металу низької якості – звідси проблеми з безпекою.

Daewoo Nexia

Друге місце в рейтингу займає Daewoo Nexia. Цю модель також можна знайти за привабливою ціною, однак експерти попереджають про проблеми через корозію кузова.

Mazda RX-8

Третю сходинку посів дуже яскравий автомобіль – Mazda RX-8. Однак експерти попереджають про високу вартість його обслуговування. Роторний двигун тут потребує капітального ремонту приблизно кожні 100 тисяч кілометрів. Крім того, складно знайти деталі на цю модель, що робить ремонт ще більш дорогим.

Mercedes-Benz G-Class

Далі йде Mercedes-Benz G-Class, він же «Гелендваген», який все ще вважається статусною машиною. Незважаючи на те, що автомобіль у віці 15 років можна купити за відносно невеликі для цієї моделі гроші, в обслуговуванні вона «вибаглива». Дизельні двигуни швидко зношуються через низькоякісне паливо, а сама машина не рідко потрапляє в статистику угонів.

Range Rover

Останнім у списку став Range Rover третього покоління. Примірник 2005-2009 років випуску можна знайти за ціною від 300 тисяч гривень. У цьому випадку мова знову йде про дороге обслуговування і ремонт. Останній, до слова, може обійтися дорожче загальної вартості автомобіля.

Читайте також: Рейтинг автомобілів, які іржавіють швидше ніж інші авто

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти