Рейтинг кращих недорогих автомобілів за ціною від $ 4000

Автоексперти склали рейтинг нових недорогих автомобілів. Правда, в Україні ці моделі не продаються, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Renault Kwid

Компактний кросовер Renault Kwid надійшов у продаж в 2015 році, щоб дати виробникові лідерство в сегменті ультрабюджетних автомобілів. 2019 рік приніс оновлення моделі, після якого машина стала ще брутальніше. Хоча по факту це не кросовер, а п’ятидверний хетчбек за 4 тис. євро.

Авто компактніше, ніж Renault Sandero, і дешевше більш ніж в два рази. При цьому простір салону дозволяє розмістити п’ять дорослих людей.

На вибір пропонується 0,8-літровий двигун потужністю 54 к.с. з 72 Нм і 1-літровий на 68 к.с. і 91 Нм. Також доступні «механіка» і «автомат». Найдешевший Renault оснащений мультимедійною системою з 8-дюймовим монітором і підтримкою Apple CarPlay з Android Auto.

Є і більш яскрава версія Climber з помаранчевими декоративними акцентами на кузові і в салоні.

BAIC Changhe EV2

У китайських виробників завжди є доступні автомобілі на будь-який смак. BAIC Changhe EV2 – це комерційний електромобіль, що зацікавив сектор дрібного і середнього бізнесу в Україні. Модель не нова, так як це ліцензійна копія Suzuki Wagon R першого покоління, який зняли з виробництва 22 роки тому.

У Китаї машина коштує приблизно 5 тис. доларів. Базова версія обладнана батареєю на 8 кВтг, але за доплату можна встановити і батарею ємністю 10 кВтг. Тоді запас ходу збільшиться до 100 км.

Suzuki S-Presso

Ця модель створена, щоб конкурувати зі згаданим раніше Renault Kwid. Повнопривідне авто має брутальний дизайн, але оснащено маленькими колесами. Тому бездоріжжя краще уникати. Ціна становить 5 200 доларів.

Під капотом встановлений 1-літровий мотор потужністю 68 к.с. і 90 Нм крутного моменту. Можна вибрати 5-ступінчасту МКПП або «автомат».

У просторому салоні привертає увагу незвичайне кругле оформлення спідометра і монітора мультимедіа. Також підтримуються Apple CarPlay і Andriod Auto.

Renault Triber

За 8 тис. доларів можна придбати чудовий місткий кросовер з приємним дизайном. У машині є три ряди крісел, які готові вмістити 7 осіб.

Triber побудований на подовженій платформі Kwid, але все одно в довжину не перевищує 4 м. Довелося пожертвувати багажником, від якого залишили тільки 84 літра. Але можна скласти третій ряд крісел, і місце збільшиться до 625 літрів.

Серед обладнання – 8-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи, чотири подушки безпеки, камера заднього виду, парктронік і ABS. 1-літровий двигун видає 71 к.с. і 96 Нм крутного моменту.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти