Назвали найнадійніші старі автомобілі

Вибираючи авто на вторинному ринку, слід розглядати тільки надійні моделі. Тоді можна не сумніватися в тому, що автомобіль ще довго буде виконувати свої функції, передає «Твоя МАШИНА» .

На основі досвіду автолюбителів складений список найнадійніших б/у авто.

Renault Logan

Дуже рідко власники цього авто стикаються з проблемами. Може, це не сама ефектна і комфортна модель, але головною її перевагою є надійність. Цей автомобіль вкрай простий в технічному плані, а, як відомо чим простіше, тим надійніше.

Найнадійніший деталь – це підвіска. Без проблем вона може відслужити 80 тис. Км за найгіршими дорогами. Двигун теж проблем не доставляє і добре приймає 92 паливо.

Skoda Fabia (1.4 і 1.6)

Цю модель на вторинному ринку зустріти простіше простого через її незгасаючої популярності. Є три двигуни: 1.2, 1.4, 1.6. Автовласники найкращими вважають 1.4 (ремінь ГРМ) і 1.6 (ланцюг ГРМ). А ось 1.2 володіє трьома циліндрами, через що його ремонтопридатність знаходиться під великим питанням.

Навіть при недбалої їзді машина не потребують ремонту протягом 80 тис. Км. Велика перевага дає оцинкований кузов, завдяки якому навіть при великому пробігу на авто немає ні сліду корозії.

Nissan X-Trail T31 (MT)

Машина буде невбиваємою, якщо у неї механічна коробка передач. Від варіатора тут варто утриматися, так як при великому пробігу він зажадає дорогий ремонт.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти