Назвали топ-5 спортивних позашляховиків 2021 року

Спортивні позашляховики поєднують в собі хороші динамічні показники і практичність. Такі машини подобаються тим, хто любить розкіш, продуктивність, простір, привабливість і повний привід. Нижче наведено 5 кращих спортивних позашляховиків, передає «Твоя МАШИНА» .

F-Pace SVR

Спортивний автомобіль для тих, кому важливий комфорт. 5,0-літровий двигун V8 з наддувом дає необхідну швидкість і хорошу керованість. Налаштування шасі робить машину готової до будь-яких дорогах.

Range Rover Sport SVR

Під капотом цього автомобіля розташовується дизельний V8. Машина має швидкість, стилем, керованістю, функціональністю, комфортом і розкішшю.

Porsche Macan Turbo

У 2017 році модель стала найбільш продаваною, і це не просто так. У комплектації Turbo автомобіль обладнаний тим же 2,9-літровим двигуном V6 з турбонаддувом, який встановлений в моделях Audi RS. Це вперше підвищило керованість автомобіля потужністю 400 к.с.

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Дизайн цього позашляховика яскравий і привабливий. Але крім цього машина порадує швидким відгуком рульового управління, що, здавалося б, не поєднується з його масою і профілем кузова. І все ж це один з найбільш безкомпромісних представників свого класу, коли мова йде про вишуканість їзди і повсякденному зручність використання.

Porshe Cayenne Turbo

Найшвидший позашляховик. Незважаючи на масу 2,3 тонни, машина дивує маневреністю і комфортністю салону.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти