Назвали ідеальні позашляховики для поїздок на дачу

C настанням весни починається сезон активних поїздок міського населення за місто, ближче до природи. І не тільки відпочивати, але й попрацювати. Польові дороги не завжди мають тверде покриття і не завжди світить сонце. Для таких поїздок потрібен надійний і місткий автомобіль.

За всіма технічними показниками для далеких заміських поїздок підійдуть позашляховики.

Назвали авто за прийнятною ціною, не позбавлених при цьому комфорту.

Mitsubishi Pajero Sport

Цей позашляховик за ціною від 300 000 грн., Може бути у віці близько 10 років. Якщо він в хорошому стані, то він ще послужить не створюючи проблем. Ці машини комплектувалися дизельними двигунами на 2,5 л, потужністю 180 к.с., 3,2 л, потужністю 165 к.с., або бензиновий агрегат на 3,0 л, потужністю 220 к.с. Може бути як механічна коробка передач, так і АКПП.

Toyota Land Cruiser 100

Якщо орієнтуватися на таку ціну, то Toyota буде не молодше 15 років. За цей час автомобіль зарекомендував себе, надійним, живучим. Тому і ціну має високу, не дивлячись на вік. Силовий агрегат позашляховика укомплектований 2-я дизельними моторами сумарним обсягом 4,2 л з потужністю 130 к.с. і 205 к.с. Топові моделі мають бензиновий двигун на 4,7 л, потужністю 240 к.с. Коробка передач може бути як механічної так і з “автоматом”.

Джерело avtonovostidnya.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти