Назвали топ-10 кращих електричних кросоверів в Україні в 2021 році

Автоексперти склали рейтинг найкращих кросоверів на електричній тязі, які можна купити в Україні в 2021 році, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

BMW iX

У 2021 році розпочинаються продажі BMW iX, який представили в кінці 2020 року. Машина обладнана двома електромоторами загальною віддачею 500 к.с. Розгін до сотні займає менше 5 секунд.

Від домашньої розетки кросовер заряджається за 11 годин. Але на станціях набрати 80% заряду можна за 40 хвилин.

Nissan Ariya

У електромобіля є кілька варіантів, в залежності від яких встановлюється батарея на 63 або 87 кВтг, один або два електромотора. Запас ходу складає 360-500 км по циклу WLTP. Просторий салон кросовера виглядає вельми розкішно.

Mercedes-Benz EQC

Автомобіль побудований на новій платформі, яка розроблялася спеціально для електричного сімейства Mercedes. На ринок в першу чергу надійде версія з двома електромоторами потужністю 400 к.с. Сотню машина набирає за 5 секунд. Запас ходу складає 417 км по циклу WLTP.

Porsche Taycan Cross Turismo

Офіційний дебют ще не відбувся, але уявити зовнішність можна по концепту Mission E Cross Turismo. Салон і характеристики, швидше за все, будуть такі ж. Отже, топова версія буде видавати 760 к.с. і розганятися до 100 км / год за 3 секунди. Запас ходу – 412 км по циклу WLTP.

Peugeot e-2008

Електромобіль оснащений мотором на 136 к.с. і батареєю на 50 кВтг. Одного заряду вистачає на 320 км по циклу WLTP. На особливу увагу заслуговує салон: водійське місце схоже на кабіну гоночного автомобіля, а цифрова приборка ще й має 3D-ефекти. Інформація відображається на різних рівнях: більш важлива візуально знаходиться ближче до водія.

BMW iX3

Машина оснащена батареєю ємністю 80 кВтг, що дає запас ходу 460 км по циклу WLTP. Функція швидкої зарядки дозволяє повністю зарядити електрокар за 30 хвилин. Електромотор на задній осі видає 290 к.с. і 400 Нм. Максимально авто може розвивати 180 км / год.

Opel Mokka-e

Кросовер побудований на одній платформі з Peugeot 2008, тому з технічної точки зору моделі дуже схожі. Вони мають однаковий електромотор на 136 к.с. Також Mokka-e оснащений батареєю на 50 кВтг, а одного заряду вистачає на 320 км.

На зарядку до 80% досить півгодини на станції. У салоні встановлені величезні екрани цифрової приладової панелі і системи мультимедіа, які об’єднані в одному блоці.

Audi e-tron S

Максимальна потужність електрокара перевищує 500 к.с., а крутний момент – 973 Нм. Так, на набір сотні потрібно 4,5 секунди, а максимальна швидкість обмежена 210 км / год.

Батарея на 95 кВтг дає запас ходу 360 км, у версії S Sportback – 365 км. Силова установка включає в себе три електромотора, два з яких розташовані ззаду. Причому кожен відповідає за своє колесо. Це дозволило не тільки реалізувати повний привід, але і імітувати управлінням вектором тяги, що підвищило керованість.

DS 3 Crossback E-Tense

Машина має ту ж установку, що і Opel Mokka-e і Peugeot e-2008. Електромобіль оснащений сучасними системами безпеки, системою автономного управління і фарами головного світла, які вміють змінювати світловий потік в залежності від рівня освітленості.

Mercedes EQA

Поки представлена ​​тільки одна версія – EQA 250, оснащена електромотором на 190 к.с. і батареєю на 66,5 кВтг. Повної зарядки вистачає на 426 км по циклу WLTP. Сотню машина набирає за 9 секунд, а максималка обмежена відміткою 160 км / год.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти