Назвали найкращі середньорозмірні позашляховики: відрізняються якістю і безпекою

Експерти назвали найпопулярніші середньорозмірні позашляховики, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Hyundai Palisade

Позашляховик має стильний салон і великий багажник. Машина обладнана зручними інформаційно-розважальними технологіями, системами допомоги водієві і системами безпеки.

Kia Sorento

До 2021 року модель повністю оновили. Змінився стиль, в салоні покращилася обробка, додалися нові технології.

Kia Telluride

Автомобіль пропонує простір, сучасне оснащення, надійність і комфорт. Ці якості споруджують модель на рівень вище інших позашляховиків.

Toyota Highlander

Цей позашляховик дозволяє заощадити на паливі. Також модель, яка нещодавно пройшла через модернізацію, отримала елітний інтер’єр, безліч функцій, плавність ходу і хорошу керованість.

Jeep Grand Cherokee

Позашляховик, представлений в різних комплектаціях, виділяється буксирною здатністю, якістю і надійністю. Експерти називають це авто найкращим вибором серед дворядних середньорозмірних позашляховиків.

Jeep Wrangler

Той рідкісний випадок, коли нове покоління вийшло гірше, ніж попередні. Але характеристики моделі все одно не поступаються іншим позашляховикам, тому на машину все ж варто звернути увагу.

Subaru Outback

Технічно це не позашляховик. Універсал має великий дорожній просвіт, хорошу вантажопідйомність, просторий салон і економічну витрату палива, тому може конкурувати з іншими кросоверами.

Toyota 4Runner

Автомобіль підкорить своєю колосальною вантажопідйомністю, надійністю і довговічністю. Також привертає невисока ціна. Однак слабким місцем є трансмісія – вона неефективна і повільна.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти