Назвали найекономічніші позашляховики: витрачають мало палива і не розоряють бюджет

Зазвичай джипи і кроссовери ставлять на перші місця по витраті бензину. Однак є і економічні позашляховики, передає «Твоя МАШИНА» .

Subaru XV CrosstrekHybrid – 6,92 л

Машина з 2-літровим двигуном на 150 к.с. Електромотор суміщений з нікель-метал-гібридною батареєю, і на середній швидкості автомобіль може їздити за рахунок електротяги.

GMC Terrain – 6,92 л

2,4-літровий двигун I4 працює з віддачею 180 к.с. Також машина обладнана 6-діапазонним “автоматом” і гальмівною системою антиблок. Привід – передній або повний.

Subaru XV Crosstrek – 6,92 л

У стандартній версії машина оснащена 6-швидкісною трансмісією, 2,0-літровою силовою установкою на 148 к.с. і великим дорожнім просвітом. У салоні є електропідсилювач керма і можливість налаштувати положення сидінь.

Subaru Forester – 7,35 л

Авто обладнане 2,5-літровою силовою установкою потужністю 170 к.с. і 6-швидкісною безступінчатою трансмісією з прискорює передачею. Сидіння оснащені подушками безпеки, також доопрацьована посадка сидінь.

BMW X5 – 7,59 л

3,0-літрова силова установка з турбонаддувом видає 255 к.с. У 8-швидкісний трансмісії є прискорює передача. Також машина оснащена гальмівною системою ABS антиблок 4-х колісного типу і вбудованою системою навігації.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти