Назвали топ-5 найнадійніших автомобілів, які довго прослужать власникові

Експерти склали рейтинг найнадійніших автомобілів, передає «Твоя МАШИНА» .

Toyota Land Cruiser 80

Стильна машина з 6-циліндровим 4,2-літровим дизелем 1HZ потужністю 132 к.с. Модель обходиться без ремонту навіть після досягнення пробігу 500-600 тис. км. Окремо в машині радує наявність повного приводу і надійна ходова.

Toyota Mark II

Добре зарекомендувала себе модель з 2,5-літровим мотором 1GZGTI на 280 к.с. Агрегат не потребує ремонту навіть після 400-500 тис. км. Автомобіль має розкішне оснащення, є навіть крісло з електрорегулюванням.

Mercedes-Benz W124

Німецька машина добре відома. Один таксист навіть зміг проїхати на ній без ремонту більше 1 млн км.

BMW 525 E34

Модель стали продавати ще в 1987 році. Тоді машина добре зарекомендувала себе сучасними для того часу технологіями. Комфорт забезпечувала підвіска і якісне оснащення. Додаткову безпеку давала новітня подушка безпеки. Під капотом встановлювався агрегат М50, якому не страшні були і 600 тис. км.

Audi 100

Машина має гарну аеродинаміку – коефіцієнт дорівнює 0,30 пунктів. У салоні була розкішна обробка і багажник на 570 літрів. Повний привід Quattro навіть за сьогоднішніми мірками виглядає дуже надійним. З 1985 року модель мала оцинкований кузов і можливість блокування міжосьового і міжколісного диференціалів натисканням кнопки.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти