Назвали моделі кращих кросоверів від різних компаній

У кросоверів стає все більше фанатів, в основному через їх прохідність і зручні розміри. Експерти назвали кращі моделі від різних виробників, передає «Твоя МАШИНА» .

1. Renault Captur

Модель нового покоління отримала атмосферник на 114 к.с. і турбований мотор потужністю 150 к.с. Базова версія йде з 5-ступінчастою МКПП. Привід – передній або повний. Машина оснащена світлодіодними ходовими вогнями, а заводиться авто з кнопки.

2. Peugeot 2008

На українському ринку модель з’явилася в 2020 році. Автомобіль відрізняється масивною передньою частиною і розширеними колісними арками. Базова версія обладнана 6-швидкісною «механікою».

3. Hyundai Creta

Кросовер з 1,6- або 2,0-літровим ДВС. Крім стандартної комплектації пропонується також модель БІ-2 з пакетом опцій. Є варіанти з подвійним забарвленням кузова.

4. Citroеn C3 AirCross

Компактний кросовер з 3-циліндровим двигуном і МКПП. Кліренс в 175 мм і передній привід не дають повної свободи по пересіченій місцевості. Якщо скласти задню спинку дивана і пасажирське сидіння, то можна перевозити вантаж розміром до 2,4 метрів. Також можна встановити панорамний дах.

5. Volvo XC40

Ця машина створена швидше для міста, ніж для їзди по бездоріжжю.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти