Назвали кращі авто для поїздок на природу і рибалку: фото і характеристики

Експерти склали список кращих позашляховиків, які ідеально підходять для поїздок за містом, передає «Твоя МАШИНА» .

Suzuki Jimny

Повнопривідний позашляховик завдяки високому дорожньому просвіту може долати будь-які перешкоди. Також великим плюсом є місткий багажник і низька витрата палива.

Mitsubishi L-200

Потужний кузов робить машину ідеальною для полювання і риболовлі. Базова модифікація оснащена 2,5-літровим мотором на 136 к.с., що працює з МКПП.

Nissan Pathfinder

Комфортний позашляховик славиться прохідністю, але бентежить одне – ціна. Базовий варіант обладнаний 3,5-літровим мотором на 249 к.с. з варіатором.

Toyota Land Cruiser

Модель поєднує в собі риси позашляховика і повсякденної машини. Одне з останніх поколінь оснащується 4,6-літровим мотором на 309 к.с. або 4,5-літровим дизелем на 249 к.с.

Land Rover Defender

Недешевий позашляховик, але ціна виправдана високою прохідністю, надійною конструкцією і стильним дизайном. Остання модифікація з 2,4-літрвим дизельним двигуном йде відразу з лебідкою.

Nissan Patrol

Преміальний автомобіль, розрахований на експлуатацію в будь-яких умовах. Розкішний салон оснащений сучасною електронікою.

Також до рейтингу кращих позашляховиків увійшли УАЗ Patriot, УАЗ Hunter, Нива 4 × 4, Toyota Hilux Surf, Chevrolet TrailBlazer і т.п.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти