Назвали топ-3 рамних трьохдверних позашляховиків

Рамні позашляховики поступово зміщуються більш сучасними моделями з несучим кузовом. Але «Твоя МАШИНА» назвала найкращі рамні тридверні позашляховики, які випускаються до цих пір.

Jeep Wrangler

Легендарний американський позашляховик оновився в 2017 році, зберігши рамну конструкцію. При цьому машина стала легше і сучасніше і не менш прохідною. Оснащений позашляховик 2,0-літровим бензиновим мотором з турбонаддувом потужністю 270 к.с., що працює в парі з АКПП і повним приводом.

Ford Bronco

Довгі роки модель не бачили на ринку, але потім стався перезапуск моделі. Позашляховик залишив рамну конструкцію, але отримав сучасне технічне оснащення. Машина обладнана 2,3-літровим на 270 к.с. і 2,7-літровим турбованим мотором на 310 к.с. До них йде «автомат» або МКПП. Привід тільки повний.

Suzuki Jimny

Незважаючи на не дуже серйозну зовнішність, цей позашляховик може подолати будь-які дороги. Він компактний, легкий, з удосконаленою рамою, і ці якості дають йому переваги перед великими машинами. Автомобіль оснащений 1,5-літровим «атмосферником» на 102 к.с. Коробка передач автоматична або механічна, привід – повний.

Джерело avtonovostidnya.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти