Назвали топ-3 бюджетних іномарок для роботи в таксі

Для роботи таксисти зазвичай вибирають бюджетні міські моделі В і С-класу. Автомобілі повинні бути надійними і недорогими в обслуговуванні. Експерти назвали моделі, які найкраще підходять в якості таксі, передає «Твоя МАШИНА» .

Volkswagen Polo

Остання зміна поколінь перетворила седан в ліфтбек. Таксистам така зміна тільки на руку, адже так збільшився обсяг багажника і стало зручніше вивантажувати багаж. При цьому не зникли плюси минулого покоління. З силових агрегатів доступні 1,6-літровий мотор на 90 або 110 к.с. і 1,4-літровий турбомотор на 125 к.с. До них йде МКПП, «автомат» і «робот».

Kia Rio

Оновлення отримала і цей недорогий популярний седан. Машина простора, надійна і недорога в обслуговуванні. Під капотом знаходиться мотори на 1,4 і 1,6 літра потужністю 100 або 123 к.с. відповідно. До обох доступні «механіка» і АКПП.

Renault Logan

Цю машину таксисти люблять з першого покоління через невисоку ціну, простоту конструкції і надійності агрегатів. У другому поколінні машина також отримала комфортний салон і нове оснащення. Рухає автомобілем 1,6-літровий мотор на 82, 102 і 113 к.с. Серед варіантів КПП є «механіка» і «автомат».

Джерело avtonovostidnya.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти