Назвали 9 старих машин, які можуть не доїхати до місця призначення

Опублікований список автомобілів з пробігом, яких краще уникати, передає «Твоя МАШИНА» .

1. Peugeot 207

Машини цієї моделі, зібрані в 2006-2015 роках, мають безліч проблем. Серед них несправне освітлення, корозія вихлопних систем і втрата масла. Також часто ламаються двигуни: 1,6-літровий дизель і бензиновий 150 THP.

2. Ford Galaxy

Автомобіль просторий, практичний, надає хороший круговий огляд і продається за доступною ціною. Однак якість залишає бажати кращого, з віком число проблем тільки збільшується. Через велику споряджену масу страждають деталі шасі, також відзначаються протікання масла, проблеми з рульовим керуванням і освітленням.

3. Fiat 500

Машина призначена для коротких поїздок по місту, що сильно позначається на підвісці. Також швидко іржавіють вихлопні системи, і гальмівні шланги і диски зношуються раніше терміну.

4. Renault Twingo

Машина випускалася з 1993 по 2007 рік. Однак проблеми є у машини в кожній області: від несправної електроніки, пробитих прокладок ГБЦ і втрат охолоджуючої рідини до корозією опор переднього моста. Двічі машини відкликали: спочатку через зламані пружин в направляючої сидіння, потім – через неправильно встановлених клапанів.

5. Fiat Panda II

Друге покоління випускалося в 2003-2012 роках. Машина була недорогою, практичною, але проблемною. Найчастіше скаржилися на шасі, що іржавіють вихлопні системи і втрату моторного масла. Крім того, тричі проводилася кампанія відкликання.

6. VW Sharan

Машина пропонувала комфорт, просторий салон і погана якість. Пізніше модель допрацювали, але деякі проблеми все одно залишилися. Серед найбільш частих дефектів – закоксовавшіеся клапани EGR, схильні до поломки турбокомпресори в TDI-версіях і масляні насоси (в 2.0 TDI), заклинило вмикачі запалювання, залиті блоки запобіжників і негерметичні циліндри зчеплення.

7. Renault Kangoo (Type W)

Машина практична і простора, але не раз автомобілі відкликали. Причому проблеми були найрізноманітніші, і їх не меншало. Найбільш часто звучали скарги на рульовій і приводний вали: рівень шлюбу рульових механізмів приблизно в 13 разів вище середнього. Рано виходять з ладу амортизатори і пружини, потім і осі.

8. Chevrolet Captiva

Незважаючи на великі габарити, простору всередині мало. Слабкі місця – це пружини, амортизатори, приводні вали, підвіски, системи рульового управління, оптика, гальма. Також з’являються протікання масла.

9. Daewoo Matiz

Хороший варіант для міста, хоча безпеку залишає бажати кращого. З пробігом з’являються проблеми з осями і системами рульового керування. Також не дає розслабитися постійна боротьба з іржею.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти