Назвали топ-8 кращих позашляховиків з повним приводом: довезуть куди завгодно і не підведуть

Ці авто довезуть куди-завгодно. Кращі американські, європейські та японські позашляховики розвивають високу швидкість на будь-якій місцевості і підкорюють самі круті гори, радують повним приводом і якісною підвіскою.

Land Rover Defender

Новий варіант легендарного авто представили два роки тому.
Defender має високу геометричну прохідність, високий кліренс. Автомобіль доступний з дизельним і бензиновим двигуном. Очікується версія з гібридною V8.

Jeep Wrangler

Класичний позашляховик від Jeep найвищої якості. Особливу увагу мандрівники віддають тридверній версії. З Wrangler не страшні ні сніг, ні бруд, ні каміння, ні пісок.

Toyota Land Cruiser

Останнім часом власники цього авто не виїжджають за межі асфальту. Його опції і салон більше розташовують до міської їзді, але він без проблем впорається з брудом, де і ногу не витягнути.

Mercedes-Benz G-Class

М’яка підвіска, комфортне переміщення – що ще потрібно хорошому німецькому позашляховику. Ця модель настільки затребувана, що її виробництво не припиняли жодного разу з моменту запуску.

Ford Ranger Raptor

Новий пікап від Ford з бітурбованним 2-літровим двигуном спеціально підготовлений для бездоріжжя. Дорожній просвіт в 281 мм, можливість перетинати водні перешкоди глибиною до 850 мм.

Land Rover Discovery

Місто або бездоріжжя – багато обговорень з цього приводу про п’ятому поколінні Land Rover Discovery. Виробник залишив позашляхові здібності, але зручний салон, комфортна їзда по місту витісняє бажання їздити в «польових умовах».

Suzuki Jimny

Один з найменших позашляховиків японського виробництва, важить всього 1100 кг. У Jimny лонжеронна рама і трьохважельна підвіска з гвинтовими пружинами. Об’єм двигуна всього 1.5 літра.

Isuzu D-Max AT35

«AT» означає «арктичну» версію. Але це не одна модифікація. Іншу версію пікапа можна замовити на основі D-Max. У базовий набір змін входять ліфт підвіски і кузова, позашляхові шини (315/70 R17), розширювачі колісних арок, переднього бампера і ін.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти