Назвали 5 моделей автомобілів, які розорять будь-якого власника

Купити автомобіль – це тільки частина біди. Ще необхідно витрачати певну суму на утримання нової машини, причому вона підвищується з кожним роком. «Твоя МАШИНА» назве моделі, які відразу після покупки вимагають великих витрат.

1. BMW

Німецькі машини, безумовно, якісні та надійні, але за все потрібно платити. Крім високої вартості самих машин кругленька сума йде і на підтримку автомобіля в хорошому стані. В середньому за 10 років експлуатації в автосервісі доводиться залишати близько 18 000 доларів. Найдорожче виходить заміна ГРМ і демпферного шківа коленвала.

2. Mercedes-Benz

Щороку доводиться витрачати не менше 1000 доларів. Таким чином, за 10 років натекает сума близько 13 000 доларів. Найбільше грошей іде на заміну ГРМ, гальмівної рідини і впускного колектора разом з колектором. Вдарять по гаманцю також заміна гальмівних колодок і салонних фільтрів.

3. Cadillac

За 10 років користування автомобілем доведеться заплатити близько 12 500 доларів. Найбільше доведеться витрачати на заміну гальмівних колодок, свічок запалювання та гальмівної рідини.

4. Volvo

Тут ситуація багато в чому нагадує ситуацію з Cadillac. За 10 років на утримання йде 12 000 доларів. Проблеми ті ж самі: дорога заміна колодок, свічок запалювання та гальмівної рідини.

5. Audi

Незважаючи на дорожнечу обслуговування, машини цієї марки популярні в Україні. За всі переваги моделей бренду доводиться платити дорогим обслуговуванням – 12 000 доларів за 10 років. При цьому 10 000 доларів коштує тільки перший техогляд, наступні будуть обходитися значно дорожче.

Джерело auto-portal.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти