Назвали топ-3 надійних вживаних іномарок, які прослужать десятки років

Купуючи нову машину або стару, завжди водій замислюється над тим, чи буде залізний кінь вірно служити йому більше дванадцяти років? І виявилося, що такі машини є. При належному догляді вони порадують господаря своєю надійністю і довговічністю.

1. Ауді А6.

Ви можете робити скептичне вираз обличчя скільки завгодно після слів “німецька якість”, але вона дійсно існує! Так, німецькі машини сьогодні далеко не такі круті і надійні, як це було два-три десятиліття тому. Для цього слід звернути увагу на “ветерана” Audi A6 1997 року. Незважаючи на свій представницький вік, машина залишається традиційною у всіх видах аматорських і професійних рейтингів надійності. У той же час автомобіль має приємний, хоча і не найсучасніший вид, а також хороші матеріали салону. Дана версія випускалася з двигунами 2,4, 2,7 і 2,8 літра потужністю від 136 до 250 к.с. У конфігурації є як механічна, так і автоматична коробка передач.

2. Honda Accord.

Ще одним надійним автомобілем була і залишається “японська” Honda Accord. В основному мова йде про машини 7-го покоління. На сьогоднішній день їй не виповнилося і 20 років, оскільки згадана Honda Accord вийшла на ринок в 2002 році. Висока якість конструкції, хороша мультимедійна система, шкіряний салон і багато іншого, безсумнівно, будуть піднімати настрою водіїв. На авто частіше можна зустріти мотори об’ємом 2 і 2,4 літра. Є варіанти як з автоматичною, так і з механічною коробкою передач.

3. Шкода Октавія.

На третьому місці розташувалася дуже популярна модель Skoda Octavia. Перше покоління випускалося з 1997 по 2011 рік. Величезний ресурс автомобіля і високий рівень якості збірки дозволяють знайти його в дуже хорошому стані на ринку. Крім того, Skoda Octavia має дуже просторий салон і величезний багажник. Найчастіше на ринку зустрічаються машини з 1,6-літровим двигуном на 102 “конячки”.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти