Назвали топ-3 п’ятирічних середньорозмірних кросоверів: надійні і не ламаються

Автомобільними фахівцями був складений ТОП-3 середньорозмірних кросоверів п’ятирічного віку.

Skoda Kodiaq

Сучасний європейський кросовер, в якому присутня техніка німецького концерну Volkswagen, має приємний цінник. За розумні гроші покупець отримує німецьку якість і технологічність.

Під капотом Kodiaq можуть бути бензинові двигуни об’ємом від 1,4 до 2,0 літрів, які мають потужність 125-180 л. с. Крім того, доступний 2,0-літровий турбодизель потужністю 150 «конячок». На автомобіль встановлюється як механічна коробка передач, так і роботизована.

Hyundai Santa Fe

Третє покоління корейського кроссовера вийшло не гірше попередника, який славився надійністю і відносною простотою обслуговування. Рестайлінговий Santa Fe пропонувався з досить потужними двигунами, включаючи бензиновий об’ємом 2,4 літра потужністю 170 к.с., а також турбодизель об’ємом 2,2 літра потужністю 200 к. с. Є як МКПП, так і автоматична коробка передач.

Mazda CX-5

Добре оснащений, стильний і надійний японський кросовер стабільний в ціні на вторинному ринку. Ця модель неодноразово входила в рейтинги самих надійних представників сегменту SUV. Виразний дизайн за п’ять років став більш звичним, тому зовнішній вигляд Mazda CX-5 не стане перешкодою для її покупки.

Під капотом може бути один з двох бензинових двигунів об’ємом 2,0 або 2,5 літра. Їх потужність складає 150 і 195 кінських сил відповідно. На вибір доступна як “механіка” так і “автомат”.

Всі перераховані екземпляри можна знайти на вторичному ринку з відносно невеликим пробігом і в хорошому стані.

Джерело avtonovostidnya.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти