Українців нажахав новий спосіб автокрадіжки (ВІДЕО)

Українські водії і не підозрюють, наскільки незахищеними від злодіїв їх автомобілі, залишені навіть в людних місцях. Днями злочинці показали майстер-клас, обчистивши легковик прямо на зупинці громадського транспорту.

Діють злодії нахабно – «прогулюючись» уздовж дороги, вони оглядають салони припаркованих автомобілів, поки не помітять щось цінне. Так може пройти кілька десятків хвилин. Фото- і відеодокази цього Autonews.ua надали в «КМ Березняки -Тельбін».

Дивує, що людне місце для них – зовсім не перешкода. Перехожі не звертають уваги на людей, що заглядають у вікна чужих авто.

Пост – информационный (Кража вещей из авто). 2018.07.05 – 20:50 – Грабитель, под прикрытием подельника, разбил стекло в машине и украл рюкзак. Машина стояла напротив дома ул.Днепровская наб.,13. Воры, запомните, на Березняках установлено достаточно камер, чтобы вы стали публичным персонажем. Соседи, РЕПОСТ, может кто их узнает. Спс.ОСН "КМ "Березняки-Тельбин". Системы видеонаблюдения проекта "Безопасные Березняки".

Publiée par Ruslan Polischuk sur Dimanche 8 juillet 2018

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти