Кримський міст відділяється від Криму

Міст не витримує автомобільного навантаження, хитається і трясеться. За словами експертів, ситуацію погіршує і сейсмологічна ситуація в регіоні, повідомляє vlasti.net.

Після відкриття Кримського моста серед різних експертів почалися масштабні дискусії. Одні виступають «за», інші виступають «проти». Осторонь не залишилися і звичайні громадяни. Нещодавно хтось із жителів Криму сфотографував красивий кадр: над Кримським мостом вдарила подвійна блискавка.

Здавалося б, це красиве і унікальне природне явище, однак стало причиною справжніх баталій. Справа в тому, що величезна частина людей не вірить в безпеку Кримського моста. Такої ж думки і цілий ряд фахівців. Якщо говорити об’єктивно, то міст може не витримати негоду, сильний вітер і шторм.

Жителі Криму вже розповіли, що міст буквально тріщить по швах. Говорячи про його реальний стан, вони відзначили, міст не витримує ваги машин, які по ньому проїжджають.

На опублікованих відеозаписах видно, що на в’їзді до Керчі на вулиці Чкалова Кримський міст буквально відходить від територій півострова.

На тлі цього місцеві жителі діляться своїми враженнями після поїздки по Кримському мосту. За словами людей і їх публікацій в Twitter, весь міст трясеться і колишеться. Люди переживають, що він не витримає шторму і просто завалиться. Більшість коментарів були саме такого характеру.

Здавалося б, елементарно об’єднати Кримський півострів з курортами Сочі, але чомусь при СРСР такого указу ніхто не давав. Тоді вчені і уряд знав, що міст рано чи пізно зруйнується.

До негативного і руйнівного впливу погоди і сейсмологічної ситуації додається і міграція льоду в протоці.

Як би там не було, якщо Кримський міст все ж впаде, то це завдасть непоправної шкоди екології і принесе десятки жертв.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти