Такого не було навіть в 90-х: жителі Криму звинувачують в своїх бідах Кримський міст

Кримський міст став джерелом нової проблеми.

Кримський міст приніс жителям окупованого Криму багато проблем. І після того, як екологи розповіли, що цей міст може призвести до катастрофи в регіоні, виявилася ще одна серйозна проблема.

Про це пише РБК-Україна.

Блогер з ніком “Кримський бандерівець” опублікував на своїй сторінці в Twitter скріншот записів в місцевому співтоваристві, де співробітники Керченської переправи скаржаться на те, що вже кілька місяців не отримують зарплату. Вони стверджують, що останній раз їм видавали гроші на початку лютого.

“На державному підприємстві міста Керч, філії КМП “Керченська поромна переправа” не виплачувався аванс 22-го лютого і заробітна плата 7-го березня. Термін видачі грошей ніхто навіть не озвучує. Такого не було навіть в 90-ті роки”, – пишуть у паблику.

У коментарях користувачі відзначили, що така плачевна ситуація не тільки в Керчі, але і в інших окупованих містах.

“Всі порти сидять також, не ний”, – написав Кирило Водинский.

“У Рибному порту теж не платять зарплату вже місяць”, – додав Данило Новіков.

“Хотіли міст. Тепер половина Керчі без роботи. Всі говорили, що ціни знизяться на все, включаючи бензин. Знизилися?” – написав Іван Фірсов.

“Від знайомого, що працює в ялтинському порту чув, що їм зарплату вже три місяці не платять, збираються страйкувати, ну-ну”, – прокоментував Ялтинець.

Крім того, користувачі в коментарях відзначають, що в усьому винне будівництво Керченського мосту, на яке йдуть практично всі фінансові засоби регіону.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти